Assessoria nàutica

La renovació del Permís de navegació és un tràmit administratiu integrat en el catàleg de serveis de l’Administració marítima. En renovar el Permís de navegació es prorroga el despatx de l’embarcació d’esbarjo. I per tant, l’autorització per a navegar dins dels límits indicats en el Certificat de navegabilitat.

 Et podem ajudar?

01

Per què és important renovar el Permís de navegació?

El Permís de navegació equival al despatx del vaixell. És a dir, és l'autorització administrativa perquè el vaixell navegui per aigües jurisdiccionals espanyoles.

02

Quan es fa la renovació del Permís de navegació?

S'ha de sol·licitar la renovació del Permís de navegació tres mesos abans que arribi a la data de venciment. Realment no es pot dir que caduqui. Però si que perd la vigència.

03

Què pasa si no es renova el Permís?

La no renovació del Certificat de Registre marítim suposa l'anul·lació d'ofici del permís per a navegar. I pot ser sancionat per les autoritats marítimes. A més de ser una important anomalia de cara a la subscripció d'una assegurança marítima.

04

Quant costa renovar el Permís de navegació?

La renovació del Permís de navegació comporta el pagament de taxes administratives. Corresponent a l'anotació en la Fulla de seient de l'embarcació. Si bé, no correspon pagar una taxa específica per l'emissió del nou Permís.

Contacta'ns

9:30 a 13:30 | 17:00 a 20:30

Carrer esplanada del port 1, Blanes