Assessoria nàutica

Asseguri’s de tenir sempre una llicència de ràdio vàlida en la seva embarcació en qualsevol part del món! En tots els països és obligatori tenir una llicència de ràdio vàlida o se li pot multar o confiscar la seva embarcació. Atès que és tan fàcil obtenir una llicència de radi, no hi ha excusa per a no tenir la seva documentació en ordre. Només necessitem una certa informació personal i del vaixell per a processar la seva llicència MMSI, i només prendrà 24 hores!

L’assessoria del mar, et podem ajudar?

01

Necessito una llicència de ràdio per al meu vaixell?

El seu vaixell ha de tenir una llicència de radi actualitzada per al seu radi fixa. Quan sol·liciti una llicència de radi, brindarà informació sobre la seva embarcació i el tipus d'equip de seguretat a bord.

02

Quin tipus de ràdio usen els vaixells?

Hi ha dos tipus principals de ràdio *VHF: ràdios portàtils recarregables i ràdios de muntatge fix. Les ràdios muntades fixes tenen una antena muntada en el pot que és capaç de transmetre distàncies més grans.

03

Què significa MMSI?

Identitat del servei mòbil marítim Una identitat de servei mòbil marítim (MMSI) és una sèrie de nou dígits que s'envien en forma digital a través d'un canal de radiofreqüència per a identificar de manera única les estacions de vaixell.

04

Fins a on pot transmetre una ràdio marina?

Les ràdios VHF marines funcionen segons la línia de visió. És a dir, poden transmetre i rebre des d'i cap a una altra antena sempre que aquesta antena estigui per sobre de l'horitzó. Què tan lluny està això?

Comença la sol·licitut

Contacta'ns

9:30 a 13:30 | 17:00 a 20:30

Carrer esplanada del port 1, Blanes