Assessoria nàutica

En el moment de comprar una embarcació ens fixem en moltes coses: el model, l’any de construcció, l’estat general, en els accessoris… I únicament quan ens hem decidit per un, caiem en el compte: el nom ens sembla horrible, no és res d’acord amb la nostra personalitat o, simplement, volem canviar-ho per a fer-ho encara una miqueta més nostre. El canvi de nom és un dels tràmits d’embarcacions més habituals que gestiona qualsevol gestoria nàutica.

 Et podem ajudar?

01

Transferència de propietat

La transferència de propietat d'embarcació o vaixells d'esbarjo i motos d'aigua consisteix en el canvi de titularitat del vaixell. Un procés administratiu que comporta dues parts:

02

Presentació i pagament

La presentació i pagament de l'impost de transmissions patrimonials. Que es fa en la comunitat autònoma en la qual té el domicili el comprador.

03

Contracte de compraventa

Formalitzar el contracte de compravenda. Pot descarregar models de contractes per a compra de vaixells i motos d'aigua en la nostra web.

04

Impost de transmisions patrimonials

Les comunitats autònomes són les administracions competents per a la liquidació de l'impost de transmissions patrimonials.

Contacta'ns

9:30 a 13:30 | 17:00 a 20:30

Carrer esplanada del port 1, Blanes