Cambio de nombre embarcaciones

En el moment de comprar una embarcació ens fixem en moltes cuses: el model, l’any de construcció, l’estat general, en els accessoris… I únicament quan ens hem decidit per un, caiem en el compte: el nom ens sembla horrible, no és cap de bestiar d’acord amb la nostra personalitat o, simplement, volem canviar-*ho per a fer-*ho encara una miqueta més nostre. El canvi de nom és un dels tràmits d’embarcacions més habituals que gestiona qualsevol gestoria nàutica.

Te podemos ayudar?

01

Transferència de propiedad

La transferencia de propiedad de embarcación o barcos de recreo y motos de agua consiste en el cambio de titularidad del barco. Un proceso administrativo que compuerta dos partes:

02

Presentación i pago

La presentación y pago del impuesto de transmisiones patrimoniales. Que se hace en la comunidad autónoma en la cual tiene el domicilio el comprador.

03

Contrato de compraventa

Las comunidades autónomas son las administraciones competentes para la liquidación del impuesto de transmisiones patrimoniales.

04

Impuesto de transmisiones patrimoniales

Les comunitats autònomes són les administracions competents per a la liquidació de l'impost de transmissions patrimonials.

Contacta'ns

9:30 a 13:30 | 17:00 a 20:30

Carrer esplanada del port 1, Blanes